Friday, February 17, 2012

Ada Apa di De Palma Hotel Ampang?

Jarang rasanya hotel-hotel di Malaysia ni menganjurkan program-program yg berunsurkan syariah. Sebagai pelajar yg membuat praktikal di bahagian Jualan dan Pemasaran di sana, saya telah terpanggil untuk berkongsi program-program yang akan dilaksanakan dalam masa terdekat ini. Jemput semua hadir lah ye. Jangan bimbang tentang lapar dan dahaga kerana jamuan ringan ada disediakan :)



Ni je lah yg saya tahu dalam masa terdekat ni. Alang-alang dah update blog tak laku ni, saya nak promote sekali Gala BBQ Dinner yang harganya murah je beb!

Oleh kerana tulisan bawah ++ tu kecik, maka dengan ini saya ingin khabarkan bahawa Rm55++ tu utk dewasa dan RM30++ tu untuk kanak-kanak berusia 7-12 tahun. Bawah daripada tu, FREE!

So, apa tunggu lagi? Meh la datang ramai-ramai :)

Frazzo: Encik Zamir, saya dah promote dah ni. Elaun bulan ni kasi lebih ek? Lalalala..

3 comments:

  1. hahaha blh minta elaun lebih ker???hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kot2 la dapat. fuh, fuh, jampi sikit! hoho

      Delete
  2. ok x praktikal kt hotel ni.. elaun dpt bape eh

    ReplyDelete

Komenlah seikhlas hati.
JANGAN guna perkataan-perkataan yang tak sepatutnya. INGAT!